.
.
هفته نامه موثق:
غلامرضا رمضانی پور عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور و مدیر پژوهشگاه مطالعات راهبردی تمدنشهرهای دانش بنیان
اشاره: بی شک فرایند توسعه ماندگار و متوازن، زمانی محقق خواهد شد که یک جامعه با به کارگیری تمام ظرفیتهای موجود خود در راستای آن گام نهد. بانوان به عنوان بخشی از ظرفیتهای مهم هر جامعه بایست به درستی شناسایی و در گام بعد به بهترین شکل به کارگیری شوند. البته در ساحت اندیشه شرایع وحیانی اهمیت این گوهر وجودی خلقت در توسعه به حدی به لحاظ دگرگونی هویتی ارتقاء مییابند که زن به اساس و پایه حیاتی در عناصر هندسی توسعه جوامع مطرح میشود. به نظر میرسد آسیب مشترک همه جوامع و ملل معاصر در نگاه به این پایه توسعه همانا حرکت از اصل عقلانی شایستهسالاری و کمالات انسانی به سمت نگاه تفکیک جنسیتی و تفوق و برتری طلبی جنسی له یا علیه زن است.
آنچه نگارنده به عنوان مؤلف نخستین دانشنامه 11 مجلدی «کارنمای کارای بانوان نخبه مازندران» در این مجال بسیار کوتاه در پی پرداختن بدان است این که به دختران جوان و بانوان مازندران این باور تفهیم شود که در زیست بوم فرهنگی و تمدنی مازندران چه در قرون گذشته و چه در عصر مدرنیته زنانی نخبه ظهور نمودند که نه تنها در شهر و استان خویش جنبشهای نواندیشی مدنی را پدید آوردند بلکه در سطح ملی و حتی در گستره بینالملل خالق و پیشرو در پایش نخستینهای تمدنی و فرهنگی باشند.
اکنون با بیش از بیست سال تمدن پژوهی در عرصه بانوان نخبه ایران و جهان به شما بانوان با ذکاوت و دختران کمال طلب جغرافیای تمدنی مازندران عرض می نمایم: تنها انسان های ضعیف و بی استعداد می ایستند تا دیگران برایشان سرنوشت حال را دیکته نمایند و تاریخ آینده را با انبوهی از میراث حسرت، حقارت و ناکامی به نامشان ثبت نمایند.
منبع: هفته نامه موثق